klik la ni sme yer....^_~

Delicious!!! Mee Udang,Simpang 3, Pantai Remis....

Hari ni nk cte kt korang mengenai  Warung Mee Udang Simpang 3,Pantai Remis.....hehehe

Sape2 yang pernah beli,rase,makan kt Warung my mummy...pasti akan datang dan beli lagi....
cakap je nak yg brpa ringgit....RM3, RM 5, RM 8.....=))

  ni la antara yang special!!!!!



Bukan 2 jer...mcm2 ada....
char keow teow....sedap....daripada dulu aku x suka makan keow teow...skg ak dh ske..hehehe
hm...lagi ape ek...Bee hoon udang, laksa peneng, 
pelbagai nasi goreng....
nasi goreng udang, ayam
nasi goreng kampung, nasi goreng pattaya....
dan macam2 lagi...
kalo rasa teringin datangla....hehehe

selain tu juga ada CHICKEN CHOP....
ada tambahan menu malam....


ni la serba sedikit ak cite kt korang yerk....!!
nanti ak post entry yang lain sal menu-menu kat warung my mummy..okeyyyy!!!
dh lapar ni....mau makan pe yerk......
hehehehe......=))



7 comments:

  1. tulip putih::> nk rse t dtg la umah akak....

    ReplyDelete
  2. huhuhu lmbt lg kot nk duk sne...ngeeee=))

    ReplyDelete
  3. hahaha~~!!alax duk pn bleh je nk dtg...
    ko kn kwn kte=))

    ReplyDelete
  4. sedapnyeeerrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sOAL hAti....

Aku tahu Engkau Tuhanku Cinta Teragung..
Aku tahu mencintaiMu amat perlu..
Ia kemuncak daripada segala kebahagiaan..
Aku berusaha ke arah itu..
Tapi cintaku padaMu Tuhan selalu terganggu..
Oh banyak yang datang mengganggu..
Nafsuku dan syaitan terkutuk..
Dunia mempesona menggamit selalu..
Di waktu itu lupaku padaMu..
Cintaku jauh sekali
sekali sekala datang juga..
Walaupun sedikit terasa indahnya..
Kemudian lupa lagi..
Adakalanya lupaku padaMu..
Berpanjangan sekali..
Kemudian sekali-sekala sedar kembali..
Engkau cinta agung.....
Engkau patut dicintai..
Selepas itu ku lupa lagi..
Begitu cintaku kepadaMu Tuhan..
Dengan kelalaian silih berganti..
Oh Tuhan..
Dengan hati yang sedih ini...
Tolonglah aku dengan rahmatMu..
Bantulah aku mencintaiMu..
Agar cinta yang palsu..
Terhapus sendiri..
Itulah harapanku padaMu..